Avtagbar protetik

På Kronobergs Dental tillverkar vi proteser med noggrant utvalda material för att ge naturlig estetik och perfekt passform.

Hel- och delproteser för naturlig estetik och hög komfort

På Kronobergs Dental görs avtagbar protetik med hjälp av erfarna tandtekniker. Vi följer den dentala utvecklingen och använder endast godkända material som är CE-märkta. Som basmaterial till hel- och delproteser använder vi akrylplast som härdas under tryck och värme.

Delprotes

Delproteser eller partiella proteser är ett utmärkt alternativ för patienter som har förlorat några av sina tänder men fortfarande har kvar friska tänder. På Kronobergs Dental arbetar vi med CE-märkta och godkända material för att skapa hållbara och bekväma delproteser. Som basmaterial används akrylplast som härdas under tryck och värme, vilket ger en stabil lösning som både ser naturlig ut och fungerar väl tillsammans med de egna tänderna. Våra tandtekniker ser till att varje delprotes anpassas för bästa möjliga passform och komfort för patienten.

Helprotes

Helproteser används när patienten har förlorat alla tänder i en eller båda käkarna. På Kronobergs Dental tillverkas dessa proteser med stor noggrannhet av erfarna tandtekniker för att säkerställa en optimal passform och funktion. Proteserna består av akrylplast som härdas under tryck och värme, vilket ger både hållbarhet och komfort. Tack vare moderna material och tekniker kan helproteser idag erbjuda en naturlig estetik samtidigt som de bidrar till förbättrad tuggfunktion och tal.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå